Under konferensen kommer du möta talare och ledare från många olika platser och flera sammanhang. Vi är stolta och glada över att presentera följande medverkande på MÖT19:

Talare

Daniel Alm är föreståndare för Pingst fria församlingar i samverkan och pingstkyrkan Västerås där han bor. Han är en karismatisk talare som har Guds rike och Andens verk på sitt hjärta. Dessutom har han ett förflutet som basist.

Camilla Olsson har tillsammans med sin man Anders varit pastorspar och byggt kyrka de senaste 13 åren i Göteborg. De är nu föreståndarpar i pingstkyrkan Arken i Värnamo. Camilla har tidigare varit lovsångsledare under 17 år och är initiativtagare till ett flertal skivproduktioner. Hon brinner för att leda kyrkor in i Guds närvaro och att få se team blomstra för att betjäna den lokala församlingen.

Mattias Martinsson är pastor på Nimubuskyrkan, Öckerö. Han är en erfaren talare, lovsångsledare och låtskrivare med lovsång och musik på sitt hjärta. Mattias är gift med Therese som också medverkar på konferensen.

Anne Jorid Aghnell är pastor i Smyrna Göteborg. Hon är ansvarig för ett lovsångs och musik arbete som spänner över generationer och kulturer. Hon är en engagerad och inspirerande talare med rötter i Norge. Hon är välkänd i MÖT-sammanhang där hon varit en del av ledningsgruppen.

 

Seminarier

Kefa Figaro är trummis och med i Hillsong  Han kommer tillsammans med ett band jobba med alla musiker i konferensen kring de nya sångerna som presenteras. Tips om hur man kan spela låtarna blandas med input kring hur man arrangerar, övar och blir bättre som band.  Du har hört Kefa spela med Jonah Nilsson (Dirty Loops), The Masters voice såväl som på söndagarna hemma i kyrkan.

Therese Martinson är musikant, låtskrivare, sångerska och sångpedagog. Till vardags jobbar hon som musiklärare och sångpedagog. Therese är aktuell med skivan På alla sidor omsluten.

Lovisa Tholerud arbetar i Linneakyrkan i Göteborg. Hon är välkänd lovsångsledare inte minst i New Wine sammanhang och har en känsla för den profetiska dimensionen i lovsången.

Julia Willkander är lovsångsansvarig i SOS Church i Stockholm och dess dotterförsamlingar.  Hon brinner för evangelisation och är ansvarig för kreativiteten i de kampanjer som församlingen gör årligen i olika afrikanska länder genom SOS Adventure som hon är creative director för.

Paul Orlenius är föreståndare i Citykyrkan  Stockholm. Under devisen Kyrka för alla – himlen på jorden leder han en växande församling mitt i Stockholm.  

Johan Gustafsson och Albin Söderström är ansvariga för teknikernätverket Swedish Gurus of Tech. Med stort hjärta för helheten i gudstjänsten och fokus på tjänande är de konferensen teknikgurus. Bägge är verksamma i Nynäshamn Pingst.

Veronica Lorentzon är musikledare i Falköping sedan 12 år. Passionerat leder hon barn, unga och gamla i lovsång. Hon har rötter i Sydamerika och arbetar även med Alpha.

Johan Åsgärde är låtskrivare baserad i Örebro. Han har en förmåga att skriva sånger som både förklarar Jesus såväl som hjälper oss att tillbe Honom. Han ligger bakom sången Jag säger ja som vi sjöng på förra årets konferens, min Jesus och Se Guds Lamm.

Erik Westberg har många års erfarenhet av tv-produktion och kreativt arbete. Han har varit involverad i skapande att såväl ”72-timmar ” som” This is Christmas”. Han är en del av Filadelfia Stockholm.

Erik Valier är ungdomspastor i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Han är en passionerad lovsångsledare med unga människor på sitt hjärta. Du kan ha mött honom som lovsångsledare på Nyhemsveckan eller konferensen Tre dagar. Erik har också varit med och skrivit sånger som getts ut i pingsts låtprojekt. 

Bo-Göran Leckström är föreståndare i Hovslätt Pingst och med i ledningsgruppen för MÖT. Han är en drivande kraft i att pingströrelsen ständigt tar nya kliv framåt och vidare inte minst på området lovsång och musik. 

Martin Sundberg leder församlingsplanteringen Pionjärkyrkan i Helsingborg tillsammans med sin fru Gabriella. Levi Nikolausson är en del av kyrkan och är producent av deras senaste skiva Pionjär.

Christine Viklund har varit med sedan starten av 24-kyrkan son är en ung församling i södra Stockholm. Hon har lett lovsång sedan början och skriver även egna sånger.

Caroline Eliasson är pastor i Kungsbacka pingstkyrka och arbetar med bibelskola Väst. Hon kommer tala i seminariet ”Att bygga en lovsjungande församling”.

 

Lovsång och musik

Frida Guldstrand är ansvarig för det kreativa arbetet i Filadelfia Stockholm. Hon är också en del av ledningsgruppen för MÖT.

Alfred Nygren är pastor i Citykyrkan i Stockholm och ansvarig för lovsångsarbetet där såväl som i nätverket New Wine. Han är en del av ledningsgruppen för MÖT.

Josefina Gniste är välkänd lovsångsledare i Sverige. Med sånger som Din trofasthet, Låt oss få se och Sträcker upp våra händer är hon med och skapar förutsättningar för lovsång och musik i vårt land. Josefina är en del av ledningsgruppen för MÖT.

Ola Hedén är en gudabenådad pianist, låtskrivare och lovsångsledare. Han är verksam i Europaporten Malmö. För en tid sedan släppte han lovsångsskivan Sånger till Gud. Ola är frilansande musiker och du hörde honom senast på Carolas julkonsert.

Martina Möllås är artist, körledare och låtskrivare med rötter i Skåne. Ni som var med på förra årets konferens minns kanske sången ”Jag väljer dig” som hon skrivit. Hon är aktuell med nytt material och finns med oss i konferensen.

Therese Sjöblom är lovsångsledare i pingstkyrkan i Västerås. Hon har lång erfarenhet av att leda lovsång och skriver egna lovsånger. Kanske har du någon gång sjungit sången Ingen berör så djupt mitt hjärta. Den ligger hon bakom.